Viki en España

Itt arról fogok írni, hogy hogyan telnek napjaim Spanyolországban...hogy viselem a változást, a kihívást és az egyedüllétet...Igyekszem a legjobbat kihozni ebből a 3 és fél hónapból!:)

Friss topikok

  • Ágota: Egyetértek! :) Itthon már lassan járvány van...körülöttem is egy csomóan betegek, beleszámítva en... (2008.09.26. 23:25) Elkezdodott a FERIA! Lassan megyek Haza!
  • angeltimi: Szija Viki:) Gyorsan kommentelek egyet mielött észre sem veszem és már otthon vagy!:)Végtelen dur... (2008.09.24. 17:11) ...esik eso karikara...
  • Ágota: Mááár csak 7nap!!! :) Ez volt az utolsó vasárnapod Spanyolországban, és jövő héten már repülsz is ... (2008.09.21. 19:36) Gyonyoru hetvege+ mi jon meg....:-P
  • Ágota: És másnap meg már jössz táncra ugye??? :) És hétvégén meg TABU!!! :D Juhuujj de várom!! :) ...már ... (2008.09.11. 14:41) Uj lakotars
  • Dinc: Ugye, hogy nem rossz ez a kinti élet? Tényleg jó lett a hajad :-) Rám is már rámférne egy hajvágás... (2008.09.05. 10:56) Uj kulso! :-P

Ááááá....

2008.06.20. 19:45 - chavala

Atya Úr Isten!...ahogy a Jóbarátokban mondanák.:)

Már csak 2 nap és repülök..aztaaa...azt hiszem kicsit izgulok.:-P

Ááááááá......

A bejegyzés trackback címe:

https://chavala.blog.hu/api/trackback/id/tr41531267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinc 2008.06.21. 21:35:29

No te preocupes, estoy segura de que no vas a tener ningún problema ni con las maletas ni con el viaje. Come todo lo que puedas en los aviones :-) Y seguro que vas a tener un tiempo fenomenal allí. Sólo dos meses y yo también estaré allí contigo.
¡¡¡Que tengas un buen viaje!!!
Besitos

Y escribeme lo más antes posible.

Ágota 2008.06.21. 22:16:43

Juuujjj holnap-holnap-holnap! Nagyon vigyázz magadra odakinn!!! És irj sokat-sokat, hogy mik történnek veled :) Nagyon fogsz hiányozni!
Büszke vagyok Rád amiért van bátorságod elvállalni, ezt a nem kis megmérettetést! :) Drukkolok, hogy minden rendben menjen és sikerrel le tudd küzdeni az eléd táruló akadályokat!
Várunk vissza! :)
Sok-sok puszi

Ágota 2008.06.21. 22:35:36

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé - és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és midnen őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” (Elbert Hubbard)
:) :*

Vikkancs 2008.06.21. 22:59:31

Köszi csajok!!! Nagyon aranyosak vagytok! Pusziii!


süti beállítások módosítása